Workshops

Bent u op zoek naar een workshop voor een groep vriend(inn)en, collega's, buren, of anderszins? 

Wij hebben diverse mogelijkheden, van een armband met kralen rijgen, sieraden met slot, oogjes en diverse technieken, draad figuur maken, naaldvilten, pop-up kaart, kerstglazen of paasmandje knutselen tot een decopatch-beest of een glashanger maken.

Sinds kort hebben we ook cadeaubonnen. Deze zijn er met verschillende bedragen en je kunt ook een specifieke cadeaubon bestellen voor bijv. een workshop of een sieraad.

Ook verzorgen we een cursus Sieraden maken bij Stichting Cultuur beleving Hillegom. In deze cursus van 6 lessen leert u verschillende technieken en onderdelen te gebruiken om sieraden te maken.

Mail:  info@creactief.eu  of bel 06 - 3482 3586 (spreek svp de voicemail in bij geen gehoor) voor meer informatie.

Een workshop is er in verschillende prijsklassen varierend van € 5,00 tot 30,00 per persoon. Workshops kunnen we verzorgen bij ons thuis (Hillegom) tot ongeveer 10 personen, bij u thuis of op een andere locatie. Er is heel veel mogelijk, informeer naar de mogelijkheden via de mail of telefoon.

In de folders vindt u meer informatie als start van een gezellige ochtend, middag of avond!  

Veel knutselplezier gewenst!

Er zijn verschillende mogelijkheden. Neem voor uw bestelling altijd even contact op om datum, tijd en locatie af te spreken en uw wensen te bespreken.