Naaldvilten

Naaldvilten of droogvilten is een techniek waarmee u van schapenwol leuke figuren kunt maken. Op internet staan er voorbeelden te over, van kaboutertjes tot egeltjes, van hele kabouterdorpen tot kerststallen, van Hans-en-Grietje huisjes tot kettingen. Het leuke van naaldvilten is dat het erg makkelijk is. Als u een pen of bestek kunt vasthouden dan kunt u dit ook, de resultaten zijn verrassend leuk, kleurrijk en altijd uniek. Met een uurtje prikken bent u al een heel eind gevorderd. Het is ook een bezigheid die makkelijk tijdens het tv kijken of gezellig een kopje thee drinken met vriendinnen gedaan kan worden.

Wij verkopen, naast al gemaakte vilten figuurtjes bij de cadeau-artikelen, nu ook pakketjes en losse kleurtjes wol om zelf een figuurtje te maken.

Heeft u vragen, stel ze gerust!

Bij de startpakketjes naaldvilten (zie de creactieve materialen) zit een instructie met tips. Bent u deze kwijt, of heeft u het even niet bij de hand, maar wilt u graag beginnen? Op de foto vindt u de instructie ook. Deze kunt u simpel uitprinten of op de pc, laptop of tablet bij de hand houden. Heeft u geen printer of lukt het niet van het scherm? Voor € 1,01 sturen we hem naar u op (alleen verzendkosten). Stuur dan even een berichtje.