Workshop Decoplakken

Een workshop decopatch hebben we in 2 soorten:

  1. Een klein dier of figuur van ongeveer 7/8 cm hoog kost per persoon € 10,00. Hiervoor krijgt u een diertje, doosje of vogelhuisje van papier-maché, papier om te beplakken, speciaal plaksel en natuurlijk instructie waar nodig en gebruik van de nodige gereedschappen als scharen en kwasten.  In totaal bent u ongeveer 1 tot 1,5 uur bezig.
  2. Een groot dier, sieradenhand, fotolijst of andere vorm tot ongeveer 15 cm groot, kost per persoon € 20,00. Hierbij krijgt u ook weer een dier, vorm of figuur van papier-maché, styropor of hout met alle hierboven beschreven staande materialen en gebruikte gereedschappen. In overleg zoeken we naar de gewenste dieren of vormen. Voor een groot figuur of dier houden wij rekening met een 2,5 tot 3 uur.

Een workshop kan bij ons thuis worden georganiseerd,  tot max. 10 personen, volwassenen en kinderen bij elkaar opgeteld.

Koffie of thee is in de prijs inbegrepen. Voor een glaasje fris rekenen we € 1,00 per persoon voor de hele workshop. Voor bier of wijn rekenen we € 2,00. We serveren er dan ook een passend hapje bij.In overleg kunnen we speciale wensen, evt. tegen meerprijs leveren. Denk dan aan iets lekkers bij de koffie, een snackje tussendoor, extra materialen als bijv. kraaltjes, maar ook speciale motieven of kleuren op papier, voorgeknipt papier, etc. Bel of mail s.v.p. om dit te bespreken.

Voor een workshop is het belangrijk om kleding te dragen waarbij het niet erg is als er per ongeluk een druppeltje lijm wordt gemorst. In principe is het plaksel er in de was makkelijk uit te krijgen of met warm water er uit te spoelen, maar dit lukt niet altijd en het is beter om hier vooraf rekening mee te houden. Mee doen aan de workshop gebeurt op eigen risico.

In principe zijn workshops op alle dagen (ook feestdagen) mogelijk, zowel 's morgens, 's middags als 's avonds.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06 - 3482 3586 of mailen naar: info@creactief.eu