• Welkom bij CreActief.eu of
  • Welkom bij kralencreactief.nl

Workshop Glashangers maken

Een bijzonder soort sieraden zijn onze glashangers. We maken ze door middel van glasfusing en ze zijn bij voorkeur alleen met kleine groepjes tot max 4 personen te doen. Wilt u met meer mensen glashangers maken, dan is het handig om de workshop in twee aparte delen te organiseren. Bijv. 2 aparte dagdelen of dagen.

We maken een echt unieke glashanger. Hiermee kun je een hanger voor een ketting maken, maar ook oorbellen, oorstekers, een ring of op speciaal verzoek ook een armband.

Het eerste deel van de workshop duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Daarna moet het werkstuk afkoelen. Dat duurt ongeveer 2 uur. Na deze afkoelperiode kan het verder verwerkt worden. Het tweede deel duurt ongeveer een half uur tot maximaal anderhalf uur. 

De totale workshop duurt ongeveer tussen de 3 en 4 uur.

Een workshop glashangers maken kost € 30,00 per persoon. Dit is inclusief materialen, gebruik van gereedschappen, en een kopje koffie, thee of limonade. Op verzoek kunnen we ook iets lekkers erbij serveren of als extra wat frisdrank, bier of wijn. Hiervoor rekenen we € 2,00 per persoon extra.